(+45) 98 28 30 20 info@gaiabo.dk​

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med alle kommuner i Nordjylland og er oprettet i Tilbudsportalen under Serviceloven vedrørende botilbud og beskyttet beskæftigelse for voksne udviklingshæmmede mennesker.

​Endvidere har vi et samarbejde med skoler for elever med nedsat fysisk- og psykisk funktionsniveau og med andre botilbud/boformer – såvel private som offentligt oprettede.

​Vi er bevidste om, at beboerne har en stor berøringsflade med ligestillede, og at de har behov for at vedligeholde og at udbygge denne ved arrangementer, traditioner, besøg m.v.​

DNV Certificeret Danmark

Indtil 2018 har Boformen Gaia være akkrediteret i forhold til fastlagte standarder fra Foreningen Akkreditering Danmark og certificeret gennem Bureau Veritas. Vi har p.t. ikke længere denne mulighed, og har derfor valgt at bliver ISO9001 certificeret gennem DNV.

Boformen Gaia er således certificeret og dette omfatter såvel botilbud og dagtilbud.

Det betyder, at vi følger fastlagte standarder for organisering, udvikling, samarbejde, ledelse m.m. Det giver os samtidig ret til at benytte DNVs Certificerings logo på vores hjemmeside, brevpapir m.v.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.