(+45) 98 28 30 20 info@gaiabo.dk​

Dagtilbud

Dagtilbuddet er oprettet efter §104 i Serviceloven. I dagtilbuddet tilbydes brugerne en meningsfyldt aktivitets- og samværsoplevelse. Personalet i dag- og døgntilbuddet i Boformen Gaia er det samme. Det betyder, at beboerne oplever sammenhæng og kontinuitet i de udviklingsmål og det indhold, de møder i tilbuddene.

Dagtilbuddet giver også beboerne oplevelser uden for Boformen Gaia i form af småopgaver for lokale erhvervsdrivende eller private samt udflugter til nær og fjern. Vi arbejder tematiseret og har god mulighed for at fordybe os, fordi vi selv bestemmer over og selv kan tilrettelægge ud fra alle døgnets timer. I dagtilbuddet følger en del af aktiviteterne årets gang med opgaver vedr. have og køkkenhave, drivhus, dyrehold og vedligeholdelse af udearealer. Indendørs er der mulighed for forskellige kreative aktiviteter i køkken eller værksteder.​

DNV Certificeret Danmark

Indtil 2018 har Boformen Gaia være akkrediteret i forhold til fastlagte standarder fra Foreningen Akkreditering Danmark og certificeret gennem Bureau Veritas. Vi har p.t. ikke længere denne mulighed, og har derfor valgt at bliver ISO9001 certificeret gennem DNV.

Boformen Gaia er således certificeret og dette omfatter såvel botilbud og dagtilbud.

Det betyder, at vi følger fastlagte standarder for organisering, udvikling, samarbejde, ledelse m.m. Det giver os samtidig ret til at benytte DNVs Certificerings logo på vores hjemmeside, brevpapir m.v.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.