(+45) 98 28 30 20 info@gaiabo.dk​

Dagligdagen

Dagligdagen i Boformen Gaia er præget af genkendelighed og klare aftaler såvel for den enkelte som for fællesskabet. Vi bruger whiteboard-tavler til at have overblik over de enkelte dages, ugens osv. oplevelser og gøremål.

​Beboerne har mest mulig indflydelse på deres egen hverdag gennem korte møder enten mellem den enkelte beboer og kontaktpersonen eller ved vores husmøder.

​Vi kan godt lide, at der sker noget i vores hverdag, men vi vil ikke være forjagede, så vi mister fordybelsen i det, vi oplever eller arbejder med.

I øvrigt indeholder dagligdagen det samme, som den gør i ethvert andet hjem med opgaver som madlavning, rengøring, havearbejde og hyggestunder med tv, spil, musik m.m. Der er også indkøbsture til diverse forretninger, ligesom lægebesøg o.a. også passes ind. Beboerne har hver deres hjemmedag i løbet af ugen, hvor deres personlige opgaver og interesser er i fokus. Ugen indeholder også sine højdepunkter med f.eks. lørdagshygge, og især er det væsentligt at have nogle traditioner at se frem til som markering af højtider, fester med ligestillede, ferier m.m.

Vi tilstræber en vekselvirkning mellem ”at være på” men også at have nogle ”pausestunder” til at kapere de mange indtryk og til at lære at have det rart i sit eget selskab.​

DNV Certificeret Danmark

Indtil 2018 har Boformen Gaia være akkrediteret i forhold til fastlagte standarder fra Foreningen Akkreditering Danmark og certificeret gennem Bureau Veritas. Vi har p.t. ikke længere denne mulighed, og har derfor valgt at bliver ISO9001 certificeret gennem DNV.

Boformen Gaia er således certificeret og dette omfatter såvel botilbud og dagtilbud.

Det betyder, at vi følger fastlagte standarder for organisering, udvikling, samarbejde, ledelse m.m. Det giver os samtidig ret til at benytte DNVs Certificerings logo på vores hjemmeside, brevpapir m.v.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.