(+45) 98 28 30 20 info@gaiabo.dk​

Idégrundlag

Vores vision for Boformen Gaia er at skabe et miljø, hvor beboere og personale i fællesskab oplever harmoni, udfordring og glæde!

​Boformen Gaia er et specialpædagogisk botilbud, hvor vi tager afsæt i beboernes iboende ressourcer. Neuropædagogik er udgangspunktet for samspillet med beboerne, og de individuelle funktionsnedsættelser anskues positivt ved beboerne.

Beboerne i Boformen Gaia er mennesker, som har brug for personaledækning hele døgnet, men som samtidig har ressourcer til på forskellig vis at indgå aktivt i lokalmiljøet.

​Boformen er et botilbud med et tilknyttet dagtilbud, som fortrinsvis benyttes at beboerne. Dette giver beboerne tid og rum til at komme i gang med dagens gøremål ud fra egen formåen og i sit eget tempo. Det er en forudsætning, at beboerne, som visiteres til Boformen Gaia, samtidig visiteres til stedets dagtilbud.

​Lokalmiljøet inddrages ved, at beboerne f.eks. tilbydes praktikpladser i erhvervslivet: lagerhjælp, fejedreng, opfylder på hylder, slår græs m.v. Det sker også ved, at vi viser os i bybilledet og eksempelvis deltager i byens arrangementer.​

DNV Certificeret Danmark

Indtil 2018 har Boformen Gaia være akkrediteret i forhold til fastlagte standarder fra Foreningen Akkreditering Danmark og certificeret gennem Bureau Veritas. Vi har p.t. ikke længere denne mulighed, og har derfor valgt at bliver ISO9001 certificeret gennem DNV.

Boformen Gaia er således certificeret og dette omfatter såvel botilbud og dagtilbud.

Det betyder, at vi følger fastlagte standarder for organisering, udvikling, samarbejde, ledelse m.m. Det giver os samtidig ret til at benytte DNVs Certificerings logo på vores hjemmeside, brevpapir m.v.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.