(+45) 98 28 30 20 info@gaiabo.dk​

Fysiske rammer

Boformen Gaia er oprettet i et nybyggeri, som er indrettet til formålet. Bygningen er på i alt 900 kvm.

​I botilbuddet har beboerne egen lejlighed med badeværelse og trinette. Derudover er der fællesrum med køkken/alrum og stue samt servicerum med opvaskemaskine og tørretumbler. Der er plads til 10 beboere. I dagtilbuddet er der industrikøkken/kantine, værkstedsrum samt badeværelse med spa.

​Grunden er på 5.500 kvm. med mulighed for mange forskellige aktiviteter (havebrug, dyrehold, leg o.a.). Der er fast og sikkert underlag, og bygningen er i èt plan, så den er velegnet til gangbesværede og kørestolsbrugere.

​Snittegning af ny og gammel bygning

​Boformen Gaia giver beboerne god mulighed for at have „sit eget,“ at kunne få støtte og at være en del af et socialt og udviklende fællesskab.

Tilbuddet om aktiv deltagelse i lokalmiljøet bringer samtidig nogle nye og udfordrende perspektiver frem for beboerne. Hjallerup by er kendt for sin særlige tiltrækningskraft i forhold til mennesker, som har interesse i byens fællesskab. Dette medvirker til et anderledes og spændende indhold i tilværelsen for netop Boformen Gaias beboere.

​Hjallerup by

Boformen Gaia er beliggende i udkanten af Hjallerup men samtidig tæt på idrætsfaciliteter og byens centrum med et rigt forretningsliv.

​Vi bor i gåafstand til det meste, der kan cykles rundt, eller vi benytter vores bus. I byen er der en stor ridehal, og vi har et dejligt idrætscenter som indeholder svømmehal med varmtvands-bassin samt fitnesscenter.

Af andre fritidsaktiviteter kan vi nævne en lokal biograf samt et kulturhus og en musikforening, som har mange arrangementer året igennem.

Hjallerup er nok særligt kendt på landkortet for sit årlige marked. Det trækker utrolig mange mennesker til byen, og markedet må siges at være en højtid i Hjallerup. Der går mange forberedelser forud for afviklingen, byen er festklædt i dagene, hvor det foregår, og selve markedet er en god mulighed for at lære nye mennesker (måske din nærmeste nabo) at kende gennem det store frivillige arbejde, som lægges i arrangementet.

​Aalborg med dens faciliteter ligger samtidig ikke mere end 20 km. fra Hjallerup, så vi kan nemt følge med i de spændende ting, som foregår der. Der er gode busforbindelser til og fra byen, ligesom der er motorvejsforbindelse direkte til Hjallerup, såvel nord- som sydpå.​